Μαρτυρία σημείου του Τιμίου Σταυρού

Ο κ. Σπύρος Αργυρού, δημοσιογράφος από την Κύπρο, μας έστειλε μια επιστολή όπου μαρτυρεί ένα σημείο του Τιμίου Σταυρού. Παραθέτουμε την επιστολή του παρακάτω προς δόξαν Θεού.

«Χαίρετε,

για πρώτη φορά επικοινωνώ μαζί σας, παρόλο που εδώ και καιρό παρακολουθώ την ιστοσελίδα αυτή. Είμαι δημοσιογράφος από την Κύπρο και θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους φίλους μια συνταρακτική ιστορία στην οποία ήμουν αυτόπτης μάρτυρας.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς (31-12-2006), είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σ’ ένα μικρό σπιτάκι στο χωριό Κορφή της Λεμεσού Κύπρου. Το σπίτι αυτό το οποίο ανήκε σε μια γριούλα 85 χρονών έγινε στάχτη και η ίδια δυστυχώς απανθρακώθηκε.

Κάποιος πυροσβέστης γνωστός μου, βγήκε μετά την κατάσβεση της φωτιάς, πλησίασε τους δημοσιογράφους και φανερά ταραγμένος μας αποκάλυψε ότι μέχρι σήμερα δεν πίστευε στο Θεό αλλά αυτό που είδαν τα μάτια του, ίσως να είναι η απαρχή για να αλλάξει ζωή. Συγκεκριμένα ομολόγησε ότι από την πυρκαγιά είχαν αποτεφρωθεί τα πάντα μέσα στο σπίτι της άτυχης αυτής γυναίκας, στο οποίο αναπτύχθηκαν χίλιοι περίπου βαθμοί Κελσίου. Το μόνο που δεν κατόρθωσε ν’ αγγίξει η πύρινη λαίλαπα, ήταν ένα μικρό ξύλινο σταυρουδάκι 13-15 πόντων, το οποίο ούτε καν μαύρισε. Το σταυρουδάκι κρεμόταν στο κρεβάτι της γριούλας, το οποίο μετατράπηκε σε στάχτη και αποκαΐδια.

Έκπληκτος εισήλθα στο κατεστραμμένο σπίτι και διαπίστωσα με τα μάτια μου ότι ο πυροσβέστης έλεγε την αλήθεια. Τα πάντα είχαν καεί, εκτός από το ζωοποιό Σταυρό που παρέμεινε άθικτος!!!

Καλή χρονιά και ευλογημένη»

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Εφημερίδα “Χαραυγή”

Εφημερίδα “Ο φιλελεύθερος”

[Ψήφοι: 0 Βαθμολογία: 0]