Ευθανασία (π. Κωνσταντίνος Στρατηγόπουλος)

bioithiki

Μορφές ευθανασίας. Προσεγγίσεις στο δικαίωμα ή όχι του ανθρώπου για ευθανασία και η σύνδεσή της με την διαδικασία των μεταμοσχεύσεων και της ευγονικής.

Εκπομπή "Ράδιο Παράγκα" Ιανουαρίου 1992.

Συμμετέχουν: ο καθ. Δογματικής της Θεολογικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών κ. Νικόλαος Μητσόπουλος, ο ομότ. καθηγητής Παθολογίας του Παν/μίου Αθηνών κ. Γεώργιος Δαϊκος και ο καρδιολόγος-παθολόγος επίκ. καθηγητής του Παν/μίου Αθηνών κ. Αθανάσιος Αβραμίδης.

Παρεμβαίνουν: ο καθ. της Θεολογικής Σχολής του παν/μίου Θεσ/νίκης κ. Βασίλειος Γιούλτζης, ο βουλευτής και τέως πρόεδρος του Δικηγ. Συλλόγου Αθηνών κ. Φώτης Κουβέλης, η διευθύντρια Ανοσολογίας του Εθνικού Κέντρου Ιστοσυμβατότητας του Γεν. Νοσ/μείου Αθηνών κα Αικατερίνη Σταυροπούλου και ο γραμ. της Ιεράς Συνόδου π. Κων/νος Καραϊσαρίδης Ακούστε την εκπομπή πατώντας εδώ (Διάρκεια: 2h 56′ 10”, Μέγεθος αρχείου: 49,4 ΜΒ)

(Πηγή: www.floga.gr)

Για περισσότερες εκπομπές και ομιλίες από το π. Κων/νο πατείστε εδώ

RSS
Facebook
Google+
https://alopsis.gr/%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%80-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF/">
SHARE
[Ψήφοι: 9 Βαθμολογία: 5]