«Αδέξιες… Δεξιότητες – Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση – Τι μαθαίνουν τα παιδιά…» (Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη, ιατρός)

Το κίνημα υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας «Μαμά, Μπαμπάς και Παιδιά» σε συνεργασία με την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων», προχώρησαν στην παρούσα έκδοση με τίτλο «Αδέξιες Δεξιότητες – Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση – Τι μαθαίνουν τα παιδιά…» γενόμενοι αποδέκτες των διαστρεβλωμένων απόψεων σχετικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα που κατακλύζουν προοδευτικά τα σχολεία μας. Ψεύδη και αθλιότητες διδάσκονται στα παιδιά μας ως να είναι οι πλέον έγκυρες επιστημονικές θέσεις, στα πλαίσια των «σεξουαλικών δεξιοτήτων», διαβρώνοντας μέρα με τη μέρα τις ψυχές και τα σώματά τους.

Η αρχική ενημέρωση για την αναπαραγωγή, την οικογένεια, την αποφυγή της άμβλωσης, τη πρόληψη της κακοποίησης και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, σύντομα έδωσε την θέση της στην κατάργηση των «αναχρονιστικών στερεοτύπων του φύλου», στην προβολή της αντισύλληψης και του τακτικού ελέγχου για τα -αναπόφευκτα πλέον- σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Τώρα πλέον τα παιδιά μας διδάσκονται ότι είναι φυσιολογικό να αμφισβητούν το φύλο τους, το βασικότερο στοιχείο της βιολογικής τους υπόστασης, αυτό που καθορίζει κατά κύριο λόγο τη προσωπική τους ταυτότητα.

Μαθαίνουν ότι μπορούν να το αλλάζουν, να αλλάζουν ταυτότητες, συντρόφους, να αμφισβητούν τους γονείς, να προσφέρουν το κορμάκι τους στις σεξουαλικές εξερευνήσεις και τα παιχνίδια των άπληστων επιτήδειων, να προβάλλουν στο διαδίκτυο ό,τι έχουν πιο προσωπικό προς τέρψη των καταναλωτών του σεξ, να εκτίθενται σωματικά και να παρακολουθούν και άλλους να κάνουν τα ίδια, ώστε να παίρνουν και να δίνουν «ικανοποίηση». Θα μάθουν ότι είναι φυσιολογικό να παντρεύονται το ίδιο φύλο, να ζουν με τις ασθένειες, να παρέχουν με ανταλλάγματα το σώμα τους, να σκοτώνουν τα αγέννητα μωρά τους, να εμπαίζουν την χριστιανική τους πίστη, να εμπιστεύονται την πορεία της ζωής τους στους σεξουαλικούς τους εκπαιδευτές.

Αλίμονο αγαπητοί μας γονείς! Τι δυστυχία επιφυλάσσεται για τα παιδιά μας; Πώς μπορούμε να δεχθούμε αυτές τις αθλιότητες; Δεν χρειάζεται ειδική επιστημονική κατάρτιση ούτε παιδαγωγική ευφυΐα για να αντιληφθούμε τον όλεθρο που τα περιμένει. Μέσα από το παρόν κείμενο σας προσφέρουμε την αναγκαία πληροφόρηση ώστε να κινηθείτε όπως σας υποδεικνύει η συνείδηση και η αγάπη σας προς τα παιδιά σας.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς την «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» και ιδιαίτερα προς τον Διευθυντή της και άοκνο αγωνιστή υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας κ. Ιωάννη Θαλασσινό, Μαθηματικό και συγγραφέα, ο οποίος επιμελήθηκε εξαιρετικά την παρούσα έκδοση. Η συνεργασία μας υπήρξε άριστη και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας. Είναι κοινός στόχος μας να βλέπουμε τα παιδιά μας ευτυχισμένα μέσα στις οικογένειές τους ή στην μοναχική κατά Θεόν ζωή τους, άξιους πολίτες αυτού του κόσμου και κυρίως της αιώνιας βασιλείας του Θεού!


Πληροφορίες για το βιβλίο

Οι «Αδέξιες Δεξιότητες» απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε νέους- νέες που θέλουν να ενημερωθούν και να προστατέψουν τα παιδιά. Δεν απευθύνεται σε παιδιά.

Το βιβλίο επιμελήθηκε και εξέδωσε η «Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων» (Π.Ε.ΦΙ.Π.) και διανέμεται δωρεάν μέχρι 2 αντίτυπα. Για παραγγελίες μεγαλυτέρου αριθμού αντιτύπων, το κάθε αντίτυπο θα χρεώνεται σε τιμή κόστους, 2 ευρώ έκαστο + τα ταχυδρομικά.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο σε μορφή pdf πατ΄ώντας ΕΔΩ

Μπορείτε να απευθυνθείτε:

Π.Ε.ΦΙ.Π., Ακαδημίας 78Δ, 106 78 Αθήνα,

τηλ. 210.38.38.496, 210.38.22586,

email: info@pefip.gr

Ιστοσελίδα: www.pefip.gr

 

 

[Ψήφοι: 1 Βαθμολογία: 5]