Διδαχές (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)

Η πολυσυζητημένη και καταξιωμένη μορφή του αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του εθναποστόλου και νεομάρτυρος της Εκκλησίας μας, είναι βαθειά χαραγμένη στην συνείδηση του ελληνικού λαού. Ο διδάχος των σκλάβων δεν υπήρξε μόνον η γενναία μορφή που παρηγορούσε, ενίσχυε τον καταδυναστευόμενο λαό μας και κρατούσε άσβεστο τον πόθο για την ελευθερία του. Και σήμερα, εις τον αγώνα της αποστασίας, ο λαός μας σιγκινείται και ενθουσιάζεται από την αγία μορφή του νεομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού- και σήμερα αναζητά τις διδαχές του και ενθυμήται τις προφητείες του και τρέφεται από τα κυρύγματά του και ωφελείται πνευματικώς.
Η «Λυδία» σε προηγούμενα τεύχη αναδημοσίευσε όλες τις διδαχές του και τις προφητείες του και τώρα όλες μαζί τις τυπώνει σε βιβλίο και το θέτει σε κυκλοφορία με την βεβαιότητα ότι πολλοί άνθρωποι μελετώντας το θα ωφεληθούν και θα συλλέξουν γλυκύτατο πνευματικό καρπό προς ωφέλειάν των.
Με την ολόθερμη ευχή παραδίδομε στην κυκλοφορία το «Διδαχαί και Προφητείαι του αγίου Κοσμά του Αιτωλού», και παρακαλούμε, όσοι τα διαβάσουν και ωφεληθούν να βοηθήσουν, ώστε το βιβλίο αυτό να φτάση όσο το δυνατόν σε περισσότερα χέρια. ΛΥΔΙΑ

Διαβάστε ολόκληρο το βιβλίο πατώντας εδώ

[Ψήφοι: 1 Βαθμολογία: 5]